loading...

PIRAMIDA PUTERII : CINE CONDUCE DE FAPT LUMEA

0 5

            Dacă te-ai întrebat vre-o dată de ce ne merge așa de rău la toți și de ce se întâmplă în lume ceea ce se întâmplă ? Cine conduce de fapt lumea? Cine deține puterea absolută pe planeta? Statele Unite? Rusia, China, Japonia, U.E? Toate aceste puteri economice și militare nu sunt decât niște piese de joc, mânuite din umbră de adevarații stăpâni ai planetei.


Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogați, foarte bine organizați și care nu apar niciodata în văzul tuturor.
De acolo, din anonimat, ei leagă si dezleaga mersul lucrurilor. Cei care au auzit de ei, ii numesc Oculta Mondiala sau IlluminatiCine sunt acesti oameni? Cum sunt ei organizați? Cum conduc planeta? Ce scopuri au?
Sunt întrebări la care încercăm să dăm un răspuns în cele ce urmează.

De la cel mai înalt nivel imaginabil al puterii, acești Illuminati necunoscuți celor multi, guvernează aproape nestingherit. Ei fac legi și revoluții, ei instaurează guverne, ei hotărasc ce țări dispar pentru ca altele sa le ia locul. Ei „fabrică” noi ideologii și chiar religii. Se spune că ei au creat orânduirea capitalista, tot ei au creat-o și pe cea comunistă. Ei făuresc tratatele militare și economice internaționale, ei schimbă regimuri politice și președinti de state (Ați văzut cum conducătorii noștrii merg la raport și cum suntem obligați să respectăm condițiile impuse de FMI), ca pe niște simple piese uzate ale unei mașini.
Metoda lor de lucru este simplă dar eficientă și poate fi descrisa in 3 pași: PROBLEMA, REACTIE, SOLUTIE.


1. În primul rând ei crează o PROBLEMĂ (conflicte, războaie, revoluții- cum a fost și revoluția din 89, o mișcare pregătită dinainte  prin care un grup de trădători au ajuns la conducere și au distrus și vândut țara,, dezastre, etc.) Crează conflicte și războaie în care cele două părti provocate, luptă una împotriva celeilalte și nu contra adevaratului instigator. Tot ei finațează toate parțile implicate în conflict (După ce cele două părți implicate iși distrug toată țara, ei vin cu firmele lor să reclădească țările, Bechtel este o astfel de firmă).
2. Apoi prin intermediul mass-media și a manipulării determină o REACȚIE în rândul populației, care solicită o rezolvare a PROBLEMEI apărute.
3. In final tot ei vin cu SOLUȚIA care aproape întotdeauna se lasă cu efecte dure asupra populației (săracie, restrângerea unor drepturi și libertați, etc. – vezi atentatele din 9/11, armele lui Saddam, criza financiară…) Ei trec întotdeauna drept instantă împăciuitoare care pune capăt conflictelor.

După ce și-au pus ochii pe o țară, cum a fost Romania de exemplu, trimit așazișii asasini economici care încearcă cu bani să cumpere conducătorul sau oamenii din jurul lui, dacă nu reușesc acest lucru încearcă asasinarea conducătorului și dacă acest lucru nu le iese caută motiv de război. După ce înlătură conducerea potrivnică își pun ei guverne marionete, cum sunt toate guvernele de la noi dupa 89 încoace care la comandă vănd toate resursele și avuțiile  țării. Nu căutați scuze politicienilor noștrii șă ziceți că unii sunt mai buni ca alții, căci cine nu face voia masonilor sataniști ce conduc lumea nu ajunge la conducere. Ceea ce au facut în Romania din 89 încoace se vede, suntem o țară care nu mai are nimic al ei strategic: industrie, energie , resurse minerale si petroliere, etc. Suntem vânduți și slugi în propria țară.

Un caz în care au aplicat toate cele 3 metode: asasinii economici, asasinarea conducătorului și razboiul a fost cazul lui Saddam, la care după ce au încercat să îl cumpere și să îl asasineze și nu au reușit au căutat motiv de război..

CARE ESTE SCOPUL LOR?

Practic scopul lor este să controleze și să conducă întreaga planetă prin crearea unei Noi Ordini Mondiale și a unui Guvern Mondial unic (Dacă sunteți atenți la știri, auziți adesea și pe politicienii noștrii vorbind de acest lucru). Acești oameni nu sunt interesați să câștige bani, deoarece „fabrica de bani” este a lor. Ei pot avea oricâți bani doresc. Ce iși mai poate dori cineva care are toți banii din lume? PUTERE și CONTROL ! Acesta este scopul lor.
De ce doresc ei să stăpânească lumea? Pentru că avand putere și bogăție, pot face asta. Peste 90% din oamenii din prezent ar face același lucru dacă ar avea acces la bogație și putere (Fapt care se vede căci hoția de exemplu la noi începe de la nivel de guvern și continuă până la cea mai mică primărie din cel mai mic sat).
Pentru a deține puterea absolută și controlul întregii planete ei intentionează să realizeze următoarele obiective:
1. Stabilirea unui Guvern Mondial unic și a unei Noi Ordini Mondiale.
2. Distrugerea identității naționale a statelor lumii (Ceea ce se face acum la noi prin regionalizare).
3. Distrugerea tuturor religiilor lumii (in special a crestinismului) si inlocuirea lor cu o religie unica de tip New Age. (Cel mai mare dușman al lor este ortodoxia care de 2000 de ani păstrează totul neschimbat și nu face compromisuri, ca dovadă fiind cei peste 11000000 de mucenici care au ales să moară decât să renunțe la Hristos)
4. Controlul total al populației globului și a fiecărui individ în parte precum și transformarea lor în „sclavi de tip modern”. (Actele cu cip și dictatura biometrică, după aceste acte va urma cipul implantat care va fi și carte de identitate și permis de conducere și card de sănătate și card bancar, etc. După introducerea acestui cip sau inainte vor scoate banii lichizi, invocând ca motiv evaziunea fiscală sau alte motive. Acest cip este semnul din Apocalipsa fără care nu vei mai putea cumpăra sau vinde,  care odată ce l-ai luat ești al satanei. Ai luat semnul, chiar de s-ar ruga Heruvimii și Serafimii pentru tine ești pierdut pe veci. Nu trebuie să vezi decât ce se întâmplă în jurul tău ca să vezi că acesta este adevărul și unde ne îndreptăm).

5. Reducerea masivă a populației globului până la o limită ușor de susținut de către mediul și resursele planetei. (Dacă cineva vorbește de faptul că suntem prea mulți pe pământ să știți că asta e o manipulare și o idee adesea repetată de ei până zicem că e a noastră. În acest moment în jur de jumătate din toata mâncarea se aruncă și alt motiv pentru că unii mor de foame este că alții au atâta iubire de averi și foame de bani încât adună averi din care ar putea trăi milioane sau miliarde de oameni. Așadar pentru  egoismul unora trebuie să moară miliarde de oameni. Numai Dumnezeu care ne-a creat are drept de viață asupra noastră.)


6. Promovarea depravării și a obiceiurilor rele pentru îndepărtarea moralei creștine (Se vede la noi cât de mult se încearcă lgalizarea căsătoriilor între homosexualiaceastă spurcaciune prin care omul se face mai rău decât dobitoacele și necuvântătoarele și pentru care Sodoma și Gomora (actuala mare moartă) au fost distruse).

7. Distrugerea modelului actual de societate și a celulei ei de bază, familia
8. Distrugerea libertății de exprimare și restrângerea unor drepturi fundamentale ale indivizilor.
Toate acestea se întâmplă chiar ACUM și într-un ritm tot mai accelerat. 

GUVERNUL MONDIAL

Guvernul Mondial funcționează pe ipoteza că un guvern alcătuit din familii vechi şi noi, bazat pe inteligenta și puterea creierului este de preferat dreptului popoarelor de a-și alege propriul destin. Cine dorește mai multe detalii poate studia acest document rar:

Harta guvern mondial

(Important: Faceți download la acest document căci nu se știe cât timp va mai fi disponibil pe internet…SOPA, PIPA, ACTA vor reduce drastic accesul la astfel de materiale)
Utilizând harta se poate urmari pe ce direcții si in ce zone se propaga efectele unor decizii luate de diverse structuri componente (Harta poate fi găsită pe internet căci e foarte mare și detaliată).
Sunt detaliate relațiile și zonele de influență la nivel mondial ale principalelor dinastii și familii care conduc lumea. Guvernul Mondial este prezentat în acest document ca fiind un complex intelectual, capabil să coordoneze, acumuleze şi să se concentreze toate mijloacele de definire și stabilire a normelor de dezvoltare a unei societăți de tip nou.
Acest complex este format din nuclee financiare, politice, strategice şi diplomatice, birouri ştiinţifice şi tehnice, de planificare de cercetare, servicii de culegere a informatiilor, inclusiv rețele de tip mafiot.
De menționat faptul că integrarea europeana și „cedarea de suveranitate” a statelor au ca scop final crearea acestui Guvern Mondial care va fi singurul suveran peste toate tarile.

CUM SUNT ORGANIZATI SI CUM CONTROLEAZA LUMEA?

Organizarea lor și modul prin care controlează lumea este de tip piramidal. Sistemul se numeste Piramida Puterii (Pyramid of Power) și este descris mai jos:

piramidaputerii

După cum se observă în vârful piramidei se găsește OCHIUL CARE VEDE TOT. Este un simbol Illuminati și reprezintă Ochiul lui Lucifer sau Ochiul Satanei. Cine are control asupra lui, are control asupra banilor lumii. De aceea acest simbol (piramida și ochiul apare și pe dolarul american).
Oculta Mondială (de pe nivelele 1, 2 și 3 ale piramidei) se considera supusii Satanei și i se inchina (I se închină față catre față la fel cum un om vede alt om). De aceea ei încearcă să controleze nivelele inferioare ale piramidei ca să le aducă sub conducerea Ochiului Satanei.
Pare absurd în zilele noastre ca oameni atat de importanti ai planetei, atât de bogați și de influenți să creadă în puterile Satanei și să i se închine, dar vă asigur ca exact așa stau lucrurile (Voi aduce și eu dovezi în acest sens). Este foarte greu să iți faci o imagine de ansamblu asupra întregului mecanism (care se desfășoară de la cele mai înalte nivele până la noi, oamenii de rând).

NIVELELE PIRAMIDEI

0. Nivelul 0 – Forta superioară reprezentată prin Ochiul Care Vede Tot. (Pentru mulți pare greu de crezut în aceste vremuri moderne  dar varful piramidei de care ascultă toți bogații lumii și i se închină și pe care îl numesc arhitectul universului este satana cel din Biblie. )

Foarte Important : Înțelegerea Forței din vârful Piramidei Puterii îți dă posibilitatea să „spargi” piramida și să te sustragi controlului ei (Mai mult e elementul cel mai important pentru a înțelege tot ce se întâmplă în lume și de ce se întâmplă, fără acest element nu ești decât un om simplu care la o bere sau la un colț de stradă face și el politică și își dă cu părerea despre lucruri care îl depășesc, e ca și cum de la baza muntelui încerci să descrii ce e în vârful lui. Urcă-te în schimb pe munte, în vârful piramidei și de acolo vei înțelege tot tabloul și atunci când vei auzi pe unii facând politică la colț de stradă te va trece zâmbetul văzând cât de departe de adevăr sunt).
Ca să poți înțelege cu adevărat forța care se află în vârful piramidei, trebuie în primul rând să te înțelegi pe tine însuți. Trebuie să înțelegi de unde vii, de unde ai apărut și încotro te îndrepti, unde vei dispare. Răspunsurile la aceste întrebari sunt în interiorul tău, iar cheile de descifrare se găsesc peste tot în jurul tău, inclusiv în lumea materială, palpabilă. Din păcate indiciile pe care le găsești în diverse surse de informare sunt amestecate cu o mulțime de minciuni. Ca să afli răspuns la aceste întrebări trebuie să îți urmezi nu inima și nici creierul ci pe amândouă în egală măsură.
Pentru înțelegerea Forței trebuie să existe un balans perfect între suflet și rațiune, fără separare între ele. Cine e ghidat doar de sentimente e ușor de indus in eroare, de asemenea cine se ia doar după rațiune e ușor să se înșele. Dar e foarte greu să înșeli pe cineva care are un perfect echilibru între cele două.
Pentru a înțelege ce este în vârful piramidei trebuie sî vezi realitatea din exterior, să înțelegi natura realității imediate. Numai așa vei putea înțelege natura controlului pe această planetă. Și ține minte: Dacă nu faci parte din SOLUȚIE, vei face mereu parte din PROBLEMĂ.

1. Nivelul 1 – Familiile regale

În vârful Piramidei Puterii, pe nivelul 2 se află familiile regale europene care toate sunt înrudite între ele. Actualul rege al Belgiei, regele Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele Marii Britaniei, Olandei şi Danemarcei sunt cu toții rude de sânge, trăgîndu-se din familia Windsor. Mai mult decât atât, ultimii regi care au fost înlăturaţi de la putere prin revoluţii în Italia, România, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia, făceau şi ei parte din aceeaşi familie Windsor, regăsindu-se absolut toţi în arborele ei genealogic.
Aici poate fi menţionat faptul că si în SUA, marea majoritate a preşedinţilor americani aleşi „democratic” (Care vot democratic? Alegem noi candidații? Nu alegem. De exemplu la americani ambii candidați au același stăpân și poporul alege între două slugi masonice ale satanei) prin vot popular din 1776 şi până în prezent sunt înrudiţi între ei. Toţi aceştia sunt rude de sânge şi prin urmare se poate afirma că ei alcătuiesc un fel de „casă regală” sau dinastie.
Conform unor surse, tot pe acest nivel al piramidei se mai situează un grup de oameni extrem de influenți, dar a căror identitate nu se cunoaste (Ei sunt puțini ca număr și puterea lor stă tocmai în această identitate ascunsă a lor, caci oamenii dacă ar ști cine sunt le-ar lua puterea).

2. Nivelul 2 – Consiliul celor 13 familii

Pe nivelul 2 se află așa numita Aristocrație Neagră compusă din 13 familii, cele mai bogate din lume.
David Icke (Mare atenție la acest autor care este un mare susținator al religiei universale sataniste de tip new age și carțile lui sunt pline de rătăciri) scrie în lucrarea „Secretul Suprem” că aceste 13 familii alcătuiesc „o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de „rasă în interiorul rasei”. Aceasta a fost creată în antichitate, în Orientul Mijlociu şi în Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, această rasă şi-a extins continuu puterile, acaparând practic întregul glob.[…] Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile instituţiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele şi mass-media nu au fost infiltrate de această forţă, ci au fost chiar create de ea, de la bun început.”
Aceste familii sunt (in ordine alfabetică):
1. Dinastia Astor
2. Dinastia Bundy
3. Dinastia Collins
4. Dinastia DuPont
5. Dinastia Freeman
6. Dinastia Kennedy
7. Dinastia Li
8. Dinastia Onassis
9. Dinastia Reynolds
10. Dinastia Rockefeller
11. Dinastia Rothschild
12. Dinastia Russell
13. Dinastia Van Duyn
Membrii acestor familii ocupă cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogaţi oameni din lume. Ceea ce îi interesează pe ei nu este nicidecum să fie cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii. Mass media controlata aproape in intregime de aceste familii ne spune ca Bill Gates e cel mai bogat om din lume cu 54 miliarde dolari, sau, Carlos Slim Helú din Mexic cu 74 miliarde de dolari.
De fapt acești miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) care deține incredibila suma de 500 trilioane de dolari (500000 de miliarde) (mai mult de jumătate din averea totală a lumii !!!). Cu averea acestei familii poate fi hranită și îmbracată TOATĂ populația globului.

3. Nivelul 3 – Comitetul celor 300

Comitetul celor 300 (numiți și Olimpienii) a fost fondat în 1727 de catre aristocrația britanică și este compus din cele mai puternice „sub-familii”.
Acest comitet coordoneaza direct o mulțime de instituții și organizații majore din întreaga lume, printre care: Comisia Trilaterală, Consiliul pentru Relații Externe, Grupul Bilderberg, Masa Rotundă, British Petroleum, Ordinul Skull and Bones, Compania Royal Dutch Shell, Socialista Internațională, Francmasoneria Universală, Ordinul Magna Mater, Zionismul Universal, Consiliul Bisericilor Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul American de Presă, Societatea Regala Britanică, Universitatea Harvard, Institutul pentru Droguri, Crima și Justitie, MIT, NATO, Crucea Roșie Internatională, Universitatea Priceton, Banca Mondială, American Express, Citibank, Credit Suisse, etc.
Lista este prea lunga pentru a fi prezentată aici, dar cine doreste sa afle toate detaliile cunoscute despre Comitetul celor 300 poate descarca acest document intocmit de Dr. John Coleman,  fost ofiter al serviciului de spionaj britanic.

4. Nivelul 4 – Centrul de comanda

Pe acest nivel se găsesc cele 6 structuri care reprezintă centrul de comandă la nivel global:
– Comisia Trilaterală,
– Consiliul Relațiilor Externe (CFR),
– Grupul Bilderberg,
– Clubul de la Roma,
– Organizația Națiunilor Unite
– Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale
Toate aceste structuri sunt unite intre ele prin intermediul Mesei Rotunde.
Masa Rotundă, creaţia omului de afaceri britanic Cecil Rhodes este o structura atat de complexa, incat Dr. Coleman spunea despre ea: „Masa Rotunda însăși este alcatuită dintr-o adevarată încrengătură de companii, instituții, bănci și unități de învățâmant; ea le-ar ocupa timpul specialistilor de inalta calificare vreme de un an, numai pentru a o descâlci și înțelege„.

Este știut căci aceste familii au ales tot timpul cei mai mari savanți din toate domeniile să lucreze pentru ei, nu e așadar de mirare că au dezvoltat un sistem de control așa de complicat încât nu poate fi înțeles de oamenii de rând. Acest sitem are ca finalitate cipul implantat (666) și pierderea pe veșnicie.
1. Comisia Trilaterală este o „asociație particulară” înființată în 1973 din inițiativa lui David Rockefeller cu scopul de a „întări cooperarea economică și politică între continentele: american, european și asiatic”. De aceea se numește Trilaterală. În componența acestei comisii intră directori de concerne, bancheri, politicieni (printre care și foști presedinți ai Statelor Unite), economiști, etc. – în general cei mai influenti oameni din America de Nord, Europa și Asia. Practic această organizație privată în care se intră doar cu invitație specială pe baza unor merite deosebite, conduce lumea peste capetele guvernelor. Dupa luarea unor decizii, membrii organizației le transmit guvernelor, iar acestea le aplică la nivelul fiecarui stat. Toate națiunile lumii sunt conduse de această entitate suprastatală. În fiecare an Comisia Trilaterală are o intrunire în plenul ei și câte o întrunire zonală. În perioada 15-17 octombrie 2010 întrunirea secției europene a Comisiei Trilaterale a avut loc la București, într-o discreție aproape totală. 170 din cei mai puternici oameni ai lumii au venit la București și presa abia a semnalat acest lucru. Totusi exista o inregistrare Antena 3 pe care daca o vizualizati, veti intelege ce putere imensa are aceastaComisie.Mugur Isărescu este membru al acestei comisii așadar avem un lup pus ca paznic la oi, un trădator ca paznic la aurul și banii țării.
2. Consiliul pentru Relații Externe (CFR) (din engleză Council on Foreign Relations) a fost fondată în 1921 si este o organizație americană non-profit nepartizană specializată în politică externă a Statelor Unite și afaceri internaționale. „Consiliul pentru Relatii Externe este un organ al ceea ce C.Wright Mills numea “Elita puterii” – un grup de bărbaţi, cu interese şi concepţii similare, care pun la cale cursul evenimentelor din poziţii intangibile, situate în spatele scenei.” declara Charles Kraft, membru CFR şi al Comisiei Trilaterale.
3. Grupul Bilderberg este o organizație cu agendă globalistă, ce include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri și academicieni. Reuniunile au loc anual, începând din 1954. Fondatorii grupului au fost magnații David Rockefeller și familia de bancheri Rotschild. Grupul este puternic exclusivist și se reunește anual pentru a promova o apropiere între Europa și Statele Unite ale Americii. Organizația are o agendă globalistă și afirmă că noțiunea de suveranitate națională este depășită.
Din cauza caracterului secret al întâlnirilor și a refuzului de a emite comunicate de presă, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial. Grupul nu are pagină de internet și nicio întâlnire nu este înregistrată.
Din Grupul Bilderberg fac parte cam 180 de personalități politice, culturale, economice, universitare, ce se întrunesc în fiecare an în luna mai, alternativ în Europa și America, în aproape 50 de țări.
4. Clubul de la Roma, a fost înființat în aprilie 1968 de către Aurelio Peccei, om de știința şi afacerist italian şi Alexander King, un om de știința scoțian. Doctrina clubului se bazează în special pe raportul Limitele Creșterii (The Limits to Growth) publicat in 1972. Conform acestui raport orice crestere are o limita care trebuie prevazută și preântampinată. Creșterea economică este limitată, resursele sunt limitate și la fel, creșterea populației globului are o limită. De aceea trebuie luate măsuri din timp pentru a preveni atingerea acestor limite. În acest context, unul din obiectivele Illuminati, reducerea populatiei globului pare a fi o masura necesară (Chiar dacă numai Dumnezeu are dreptul de a da și lua viața ei se cred dumnezei). De remarcat Ochiul Care Vede Tot care apare în spotul publicitar al Clubului de la Roma (vezi pe pagina oficială).
5. Organizația Naţiunilor Unite (ONU) reprezintă calul troian al guvernului mondial în pregătire şi au în subordine o vastă reţea de organizaţii care se pretind în slujba popoarelor, dar care nu reprezintă decât o acoperire a unei manipulări groteşti, legată – printre altele – de ţările în curs de dezvoltare din Africa, Asia, America Centrală şi de Sud. Din reţeaua ONU face parte și Organizaţia Mondială a Sănătăţii, o filială aflată în proprietatea cartelului farmaceutic anglo-american-elveţian. Ori de câte ori această organizaţie avertizează lumea că se va produce o epidemie, cei care o controlează, corporaţiile farmaceutice, asigură vaccinul necesar. Este un nou exemplu al mecanismului de creare a problemei – reacţie – soluţie, deşi vaccinurile provoacă mari probleme de sănătate, afectând bunăstarea fizică şi psihică a miliarde de oameni.
6. Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale, cunoscut și sub numele de Chatham House este unul dintre cele mai importante cluburi de reflecţie în materie de afaceri internaționale, din lume, ocupând locul întâi în clasamentul „Non-US Think Tank” al Foreign Policy. Dezbaterile din acest club sunt structurate sub forma unor analize independente pe domenii diverse precum Energie, Mediu, Resurse Guvernamentale, Politici Economice Internaţionale, Securitate, Sănătate. Una din regulile clubului este ca membri trebuie sa pastreze confidentiala identitatea celor care emit ideile.

Consiliul Relațiilor Externe şi Comisia Trilaterală controlează aproape sută la sută opinia publică.Toate marile cotidiene, agenţiile de ştiri şi principalele canale de televiziune, ale căror ştiri şi emisiuni sunt urmărite de opinia publică au în poziţii de conducere membrii acestor organizaţii. (Cum se explică de exemplu că înmormântarea Parintelui Justin Pârvu marele nostru duhovnic nu a fost transmisă pe nici un post?)
Dacă pe primele 3 nivele se găsesc doar cei care sunt înrudiți cu familiile și sub-familiile Ocultei Mondiale, pe nivelul 4, precum și la nivelele inferioare ale Piramidei Puterii pot avea acces și oameni care nu sunt rude de sânge cu familiile și sub-familiile conducătoare de la nivelele 1, 2 și 3.
Chiar și politicieni/demnitari români pot fi găsiți în structurile de comandă de pe nivelul 4. De exemplu in Comisia Trilaterala tara noastra are doi membri cu drepturi depline: Mugur Isarescu (Guvernatorul BNR) și Mihai Tănăsescu (reprezentantul Romaniei la FMI).
În același timp, Mugur Isărescu este și presedintele ARCOR, filiala română a Clubului de la Roma.
Din ARCOR fac parte printre altii: Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Calin Georgescu, Daniel Daianu, Mircea Malita, Sergiu Celac. (vezi lista completa :clubofrome.ro).
Așa că putem dormi liniștiti:  prin aceste persoane, Ochiul Care Vede Tot este prezent și în tara noastră.
Centrul de Comanda de la nivelul 4, controlează întreaga populație a globului prin intermediul structurilor de pe nivelele 5, 6 si 7.

5. Nivelul 5 – Controlul financiar mondial

Toate instrumentele prin care Illuminati controlează financiar populația globului, se găsesc pe acest nivel. Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială, Banca Reglementarilor Internaționale, Băncile Centrale precum și mecanismele de impozitare a populatiei. Probabil este cel mai diabolic sistem de control al populatiei conceput vreodată. Control prin intermediul banului. Oare de ce banul se mai numeste și Ochiul Dracului? „Dati-mi pe mana moneda unei țări și nu mă mai interesează cine face legile în acea tară” este un celebru citat al lui Rothschild. Probabil de aceea o țară nu este condusa de un guvern sau președinte, ci este condusă din umbră de cel care controleaza moneda țării respective. Probabil de aceea o țară nu se poate gospodări singură ci are nevoie de sfatul celor de la FMI. Nu mai conteaza cine face legile și ce legi face, căci oricum se aplica numai directivele FMI. (Se vede clar la noi cum FMI obligă la vânzarea ultimelor proprietăți pe care le mai are Romania, cum le pune piatra de mormânt)

6. Nivelul 6 – Controlul resurselor mondiale

Pe acest nivel se situează marile corporații internaționale care urmăresc controlul populației prin controlul asupra resurselor. Toate resursele de pe pamant sunt darul naturii (sau al lui Dumnezeu) facut tuturor oamenilor care traiesc pe fața pamantului.
Astăzi însă, deşi ni se spune că trăim în lumea tuturor libertăţilor, drepturilor şi a democraţiei, ele ne sunt confiscate în numele unor stranii raţionamente sau înşelătorii. Peste tot pe glob unde pamanturile sunt roditoare apar companii de tip Monsanto care îi corup pe politicieni să reglementeze cultivarea și comercializarea produselor.
Intenția este de a-i distruge pe mici producători sau de ai scoate în ilegalitate, ceea ce înseamnă ca nici cel mai inofensiv producator nu va mai putea să cultive nimic în grădina proprie făra aprobarea guvernului.
Prin reglementările orchestrate de astfel de companii la nivel mondial în materie de calitate şi siguranţă a hranei, prin impunerea unor aşa-zişi parametri ştiinţifici după care producătorii trebuie să se ghideze nu se urmăreşte altceva decât distrugerea micilor producători. Iar aceasta, în favoarea marilor producători de hrană multă şi proastă! Vestitul Codex Alimentarius reprezintă chintesenţa acestui sistem, la implementarea căruia au lucrat zeci de ani reprezentanţii celor mai mari interese politice şi financiare.
De la 31 decembrie 2009, Guvernul României a început, alături de alte 165 de state semnatare (reprezentând aproape 85 % din populația planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, de factură nazistă, introdus de AG Farben și care va stabili regulile de alimentatie ale natiunilor. Implementarea, prevazuta pe mai multe etape, porneste de la faptul ca populatia globului este mult prea numeroasă ca Terra să poata sustine o alimentatie naturala. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite in laborator, aditivate și iradiate. Toate aceste date pot fi studiate pe site-ul www.codexalimentarius.com.

7. Nivelul 7 – Controlul populației globului

Structurile situate pe acest nivel sunt cele care au contact direct cu populația. Toate directivele venite de sus sunt implementate la nivelul populației prin aceste 4 componente: Religie, Învățământ, Guverne și Media. Practic stăpânii lumii se ascund în spatele acestui paravan (nivelul 7) pentru a-și îndeplini planurile. Populația este îndoctrinată prin religie (Singura religie care este persecutată și adepții ei prigoniți este cea ortodoxă, singura religie care îl deranjează pe satana, stăpânul lumii căci prin ea se mântuiesc oamenii și nu îi poate duce în iad,  restul religiilor pot fi practicate nestingherite căci oricum lucreaza în folosul satanei din vârful piramidei și concuce adepții lor în iad), îndobitocită prin sisteme de învățămant (Acolo li se insuflă tinerilor că omul se trage din maimuță) care nu sunt decat o fabrică de produs oameni pe care statul să-i întrebuințeze apoi după scopurile sale, ținută în frâu de către instituțiile guvernamentale și prostită de către massmedia.
Rezultatul este o populație lipsită de energie şi de entuziasm, lipsită de putinţa de a acţiona şi de a reacţiona, incapabilă să iși dea seama ce se întâmplă cu ea, astfel încât orice bandă politică se poate face stăpânul ei.

8. Nivelul 8 – Populația globului sau unitățile de munca

Pe ultimul nivel, cel mai de jos, ne aflam noi populația globului, oamenii de rând, turma de oi sau sclavii moderni ai timpurilor noastre. Ciclul nostru este limitat la ceea ce am fost îndoctrinați că trebuie să facem: ne naștem, facem scoala, muncim pentru stăpânii noștrii, le plătim taxe și impozite și apoi ieșim la pensie. Chestia cu pensia s-ar putea să dispara din acest ciclu, căci nu-i ajuta cu nimic pe cei de sus.

Interesant este că din turma unii dintre noi pot sa se ridice temporar pe nivele superioare, să facă parte din instituțiile guvernului, să ajunga pe nivelul 5 bancheri pe la Banca Mondială sau FMI sau chiar pe nivelul 4 în Clubul de la Roma. Dar când ei devin inutili pentru stăpâni, sunt aruncați din nou în turma de jos.

De pe nivelele 5, 6 si 7 se produc cele mai dure atacuri și cele mai mari presiuni asupra populației. Este atacată siguranța financiară și alimentară a fiecăruia dintre noi, este atacat sistemul de sănătate public, învățământul, religia, cultura, identitatea națională.

În fața acestor forțe colosale care domină planeta, guvernul nostru și conducătorii nostri „aleși de popor” nu au practic nici o șansă. Ei trebuie să execute întocmai ordinele pe care le primesc și să pună țara la dispoziția celor ce conduc lumea (Decât tradator și vânzător de țară, mai bine mort căci nu te poate obliga nimeni să faci ceva peste voia ta dar politicienii noștrii fac, își vând și omoară indirect semenii și își iau comisionul). Singura problemă este că acești conducători ai noștri pe lângă faptul că fură, sunt și incompetenți și nu știu să negocieze mai dur condiții avantajoase pentru poporul român. Este clar că România nu se poate izola și dezvolta separat în afara contextului regional și global. Vrem sau nu, ea face parte din planul Noii Ordini Mondiale, și dacă întreaga lume se îndreaptă într-o direcție, noi nu avem cum să mergem în direcție opusă. Poziția pe care o vom avea în acest nou plan global, depinde doar de cei care ne conduc.

Așa că pleacă și muncește până îți vine ceasul și cînd totul se apropie de sfârșit, la câțiva ani de moarte te vei uita în trecut și atunci vei realiza că viața ta a fost un nimic, a fost o simplă fantezie.

(Tu dragă cititorule ce ai făcut cu viața ta până acum? Unde sunt mașinile și obiectele pe care le-ai avut de-a lungul vieții? A meritat să trudești atât pentru ele? Atâția zeci de ani pierduți? Și deoarece Dumnezeu ți-a dat un trup care va fi mâncat de viermi și un suflet care este veșnic, nemuritor, câte ai facut pentru trup și câte pentru suflet? În mare înșelare ești prins dacă nu te ocupi de suflet. Poți fi milionar, miliardar că trupul tău tot putregai și târănă și mâncare pentru viermi va ajunge dar tu te îngrijești să ii faci toate poftele și îi dai să mănânce numai bunătăți , îl duci la sală, la solar, în excursii, îl îmbuibi în beții și desfrânări. Dar pentru suflet câte rugăciuni, cât post, câte metanii , câte fapte bune, câte spovedanii și împărtășanii și de cate ori ai fost la Sfanta Biserică. Dacă nu ai avut grijă de suflet începe acum căci tu de fiecare dată cănd mai sărbătorești un an în viața ta, ești mai aproape de moarte.

Dacă nu îți va păsa de moarte nu ești mai bun decât un șofer ce merge pe un drum drept unde la un anumit indice kilometric pe care șoferul nu îl știe se găsește o prăpastie adâncă în care sigur va cădea (această prăpastie nu este altceva decât moartea). Dacă vei avea grijă de suflet nu îți va mai fi frică de acel moment pentru că deși trupul tău va muri vei dobândi viața veșnică iar dacă nu decâte ori vei auzi că a murit cineva te vei îngrozi și de câte ori vei auzi vorbind pe cineva de moarte te vei indispune.

            Să știi că singurul lucru sigur în viață este moartea și dacă nu ai grijă de suflet te va lua pe nepregătite și vai și amar va fi ție atunci căci sufletul tău nu va muri dar se va chinui veșnic.

Dacă în momentul în care vorbesc despre moarte te scârbești sau vrei să treci mai departe, să știi că ai o problemă foarte gravă. Ca om învățat și sigur pe tine nu ar trebui să simți nici o frică căci nu zic oamenii de știință că nu este nimic dincolo de mormânt?

Acum sunt foarte puține lucruri pe care nu le controlăm. Să avem avocații și poliția a fost mereu un scop, să afci ceea ce spunem noi în timp ce protestezi pe străzi. Dar niciodată nu realizați că sunteți doar niște oi. Adevărata putere stă în mâinile a foarte puțini oameni. Ați votat pentru partide, ce puteați face mai mult, dar ceea ce nu știți e că toți sunt la fel (În Romania din 1989 până azi nu vine un președinte după altul și un guvern după altul și distrug și vând ce mai este de vîndut? Face careva ceva în folosul nostru? Nici unul nu face pentru că sunt slugi ai masonilor sataniști și execută ordinele pentru a ne pierde noi veșnic sufletele)

Bătrânul Gordon a întrecut împărăția lu David și tu vei urma liderul ce l-ai ales, dar sângele tău e roșu, pe când al nostru este albastru, dar tu pur și simplu nu vezi asta, faci parte din joc, o altă distracție precum banul și faima.

Fii pregătit pentru războaie în numele libertății, vaccinuri pentru boli ce nu vor exista niciodată, asaltul asupra mintilor influențabile ale copiilor și o lume cu microcpuri. Nu te vei putea împotrivi, informațiile mascate te vor ține sub papuc.

Depopularea țăranilor a fost mereu țelul nostru, dar eugenia (știința prin care oamenii se pun în locul lui Dumnezeu și vor să controleze câți oameni se nasc, omorând miliarde de oameni prin diferite metode) nu a fost ce ne-am propus. A da , noi am fondat nazismul ! Dar atâta timp cât noi deținem media , ceea ce se întâmplă cu adevărat nu te preocupă pe tine așa că mergi și te uită la plasma ta și lumea va fi condusă de cei pe care nu-i vei vedea. ”

posted by Admin

sursa: inforomania.org extraterestriidemascati.wordpress.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *