loading...
0 5

După modelul nazist a lui Joseph Goebbels, metoda folosită este propagandă prin mass-media

1. În primul rând se crează o PROBLEMĂ (pandemia Covid 19 )
2. Apoi prin intermediul mass-media și a manipulării determină o REACȚIE în rândul populației, care solicită o rezolvare a PROBLEMEI apărute.
3. In final tot ei vin cu SOLUȚIA care aproape întotdeauna se lasă cu efecte dure asupra populației (săracie, restrângerea unor drepturi și libertați, etc. Ei trec întotdeauna drept instantă împăciuitoare care pune capăt conflictelor.

Ei, cine sunt Ei?

Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogați, foarte bine organizați și care nu apar niciodata în văzul tuturor.
De acolo, din anonimat, ei leagă si dezleaga mersul lucrurilor. Cei care au auzit de ei, ii numesc Oculta Mondiala sau Illuminati.

De la cel mai înalt nivel imaginabil al puterii, acești Illuminati necunoscuți celor multi, guvernează aproape nestingherit. Ei fac legi și revoluții, ei instaurează guverne, ei hotărasc ce țări dispar pentru ca altele sa le ia locul. Ei „fabrică” noi ideologii și chiar religii. Se spune că ei au creat orânduirea capitalista, tot ei au creat-o și pe cea comunistă. Ei făuresc tratatele militare și economice internaționale, ei schimbă regimuri politice și președinti de state.

Romania, tară Sfantă, cu oameni adormiți

Imnul nostru national ne spune: “Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte, 
În care te-adânciră barbarii de tirani! 
Acum ori niciodată croieşte-ţi altă soartă, 
La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani! ”

Proteste, pandemie, restricții si vaccin

După protestul diasporei din 10 August 2018, unde gurvernul si-a etalat suprematia militara în fată populație, după un plan bine pus la punct de catre autoritățile aflate la conducere in perioada respectiva, autoritați, care au reușit să anihileze miile de protestatari pașnici din Piața Victoriei dând un exemplu clar de ce sunt în stare.

Covid19 alias Sars Cov 2

Renumitul Covid 19, apare și în Romania și odată cu el, apar și restricțiile. Măsuri luate de un “nou guvern”aflat la putere, măsuri copiate dupa modelul Italian și cel Chinez.

Astfel au reusit sa obtină restricționarea libertății individului la minimum existenței încălcând astfel toate drepturile fundamentale la libertate, susținute chiar și de către Constituția Romaniei, cu pretextul siguranței naționale. Restricțiile impuse fiind printre cele mai drastice posibile, unele depășind limita absurdului toate sub pretextul de “siguranța națională”, la cel mai slab protest sau cuvânt de nemulțumire, cetățeanul va fii amendat, hărțuit, defăimat, bătut, terorizat, dezarmat, judecat, condamnat, băgat la închisoare etc, etc.

Soluția propusă de catre autorității, este vaccinare. Astfel, într-un final, doar așa vom reusi să scapăm, de toată tirania, impusă asupra noastră. Un vaccin anti-covid facut pe repede înainte, în mai puțin de un an, fără a îi fii cunoscute efectele secundare pe termen lung asupra organismului, dar aprobat de catre (Organizația Mondială a Sănătății alias OMS).

A fii guvernat înseamnă a fi urmărit, controlat, spionat, dirijat, îndoctrinat, mustrat, verificat, condus și cenzurat de oameni care n-au nici înțelepciunea, nici calitățile necesare. Dacă nu ești vaccinat, ve-i fii eliminat !

posted by Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *